Nu Skin

Home  >>  Nu Skin

NuSkin_2008_logo.svgNu Skin on vuonna 1984 perustettu yhtiö, joka toimii ihonhoito ja lisäravinne sektorilla. Yhtiö tuottaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvia ihonhoitotuotteita sekä lisäravinteita alkuperäisiä luonnon ainesosia käyttäen. Tuotteiden testaamisessa ja laadunvarmistuksessa yhtiö käyttää lääketeollisuuden standardoimaa S6-laadunvarmistusmenetelmää. Yhtiön motto the difference demonstrated ”mitattavissa oleva muutos” on luotu kuvaamaan lupausta vain näyttöön perustuvien tuotteiden markkinoimisesta. Yhtiöllä oli toimintaa vuonna 2016 n.60 maassa ja sen liikevaihto oli n. $ 2,8 mrd. Tutustu yhtiöön sivulla (www.nuskin.fi)

Yksi lisäravinteiden imeytyvyyden ja kehon ravitsemuksellisen tilan seurantamenetelmä on yhtiön jakelijoilleen tarjoama ANTIOKSIDANTTISKANNERI. Käytössämme on vuoden 2016 alusta oma skanneri, mikä mahdollistaa mittaukset sekä luentojemme yhteydessä että yksilöllisesti erikseen sovittuna. Jos mittaus kiinnostaa etkä pääse yleisiin skannaustilaisuuksiimme kysy mittausta sähköpostitse (fysiopiste@elisanet.fi).

 

Antioksidanttiskanneri on laite, jolla voidaan mitata kasviperäisten karotenoidien määrää solun pinnalta. Menetelmä perustuu kaikessa lasermittaamisessa käytettyyn Raman spektroskopiaan jossa ihosolun pintaan lähetetty 472nm pituinen sininen valo taittuu karotenoidille ominaisesta molekyylirakenteesta 510 nm mittaisena vihreänä valona takaisin. Laite arvioi tämän perusteella ruokavaliostasi soluihin imeytyneen karotenoidaalisten suojaravinteiden määrän. Lukeman on todettu tutkimuksissa antavan hyvän kokonaiskuvan kehoosi imeytyneestä suojaravinnemäärästä.

Kasviperäiset karotenoidit muodostavat elimistössä happamuutta puskuroivia yhdisteitä yhdessä ei-karotenoidaalisten antioksidanttien kanssa (esim. kalsium,sinkki), suojellen soluja hapettumista vastaan, sekä osallistuvat lukemattomiin aineenvaihduntatapahtumiin.  Näinollen karotenoidipitoisuudesta voidaan arvioida  paljonko elimistöllä on ollut, ja on käytettävissä suojaravintoaineiden valmistamiseen tarvittavia ainesosia. Antoksidanttiskanneri antaa sinulle mahdollisuuden seurata ravitsemuksellisten muutostesi ja käyttämiesi lisäravinteiden mitattavaa vaikutusta solutasolla.

Pidämme yrityksemme tiloissa RAVINTOLUENTOJA  antioksidanttien ja happo-emästasapainon merkityksestä terveydelle, sekä ihonhoitodemonstraatoita.

Näiden ilmaisluentojen yhteydessä on asiasta kiinnostuneen mahdollista tarkistaa karotenoiditasonsa. Mittaus on maksullinen (35€) alkuskannauksen osalta. Mikäli päätyy kokeilemaan yhtiön antioksidanttivalmistetta kontrolliskannaukset ovat ilmaisia,(suositus 6-8vko: välein) niin kauan kuin tuotetta valmistajan ohjeiden mukaan käyttää.  Mittaus on vapaaehtoinen eikä sido mihinkään.

Seuraavat ravintoluento ja mittaustilaisuudet: Katso ajankohtaista valikko.

Luento kestää n.1,5h. Karotenoiditason mittauksen voi suorittaa luennon aikana.

Jos olet mahdollisesti kiinnostunut nu skin jakelijaliiketoiminnasta ota yhteyttä sähköpostitse laiharri@gmail.com niin sovitaan liiketoimintaesittely sinulle henkilökohtaisesti.