Tunnit

Home  >>  Tunnit

mieliJo yksi säännöllinen Pilates-harjoitus viikossa saa aikaan muutoksia kehossasi. Toki harjoittelun määrä ja intensiivisyys ovat suorassa suhteessa tuloksellisuuteen.

MATTOTUNNIT

Mattotunneilla harjoitellaan sananmukaisesti matolla eri alkuasennoissa. Alkeistunneilla aloitamme liikkeistä, joissa kehon keskilinja on löydettävissä parhaiten. Samalla opit tuntemaan omaa kehoasi paremmin. Lisähaastetta ja mielenkiintoa harjoitteluun antavat pienvälineet kuten pienet käsipainot, Pilates-rulla, Pilates-rengas sekä Pilates-pallo. Näitä käytetään yleensä edistyneemmillä tunneilla. Fysio-Pisteen Pilates-mattotunneilla voit nauttia harjoittelusta pienryhmässä ja samalla yksilöllisestä ohjauksesta.

LAITETUNNIT

Laitetunneilla harjoitellaan Joseph Pilateksen kehittämillä Pilates-laitteilla. Vaikka laitteita on ajan saatossa modernisoitu, on niissä säilytetty alkuperäinen toimintaperiaate: laitteet toimivat jousivastuksilla. Tällöin koko keho saa tehokkaan harjoituksen. Harjoittelustudiossamme on käytössä Cadillac-, Reformer- ja Wunda Chair -laitteet. Lisäksi harjoittelussa voidaan hyödyntää eri pienvälineitä sekä monien huippu-urheilijoidenkin käyttämää TRX-harjoitusvälinettä. Laitetunnit ovat yleensä yksilötunteja. Laitetyöskentelyn perusteet hallitseville tarjoamme myös duotunteja, joilla harjoittelijoita on kaksi yhtä aikaa.

Lukujärjestys                  Hinnasto

10x